Понеділок
06.05.2024
19:47
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » Архів матеріалів

На вулиці зеленіє розкішним, буйним цвітом весна, а четвертокласники уважні, зосереджені, відповідальні. У випускників початкової школи Петричанського НВК - державна підсумкова атестація.

 

 

 

 

 

Переглядів: 349 | Додав: Petrivna | Дата: 16.05.2019

Заняття у Петричанському НВК духовно-морального спрямування продовжуються. Дошкільнята групи "Квіточка" переглянули повчальний мультфільм "Створення світу". Вихователь Юлія Миколаївна розвивала та поглиблювала уявлення дітей про створення світу; вернула увагу дітей на те, що гармонія в природі вказує на мудрість Творця. Адже, саме через красу природи висловлюємо вдячність Тому, Хто її створив.

 

 

Переглядів: 301 | Додав: Petrivna | Дата: 16.05.2019

Зроби: вдягнись з самого ранку,
Як небо пахне ще зірками,
Ти в українську вишиванку,
Живими шитими шовками.

Люби свою сорочку шиту,
В ній України вся родина.
Легенду бережи нажиту,
Вона, - як життєдайна днина!

  

 

... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: Petrivna | Дата: 16.05.2019

Тиждень духовності у навчально-виховному комплексі триває. Анна Дмитрівна ознайомила дітей старшого дошкільного віку із Божими заповідями та за допомогою театральної квітки розповіла повчальну казку "Два півники". Педагог виховувала у дітей подільчивість, чесність, моральність, вдячність.

 

 

Переглядів: 351 | Додав: Petrivna | Дата: 16.05.2019

Вишиванко моя, вишиванко,
Ти - як пісня, у серці моїм.
Одягну тебе в будні і свята,
Щоб любов поселилася в нім...

Дошкільнята Петричанського НВК у вишиваночках.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 374 | Додав: Petrivna | Дата: 16.05.2019

В Тиждень духовності, який проходить у Петричанському НВК, діти старшого дошкільного віку під керівництвом вихователя Вікторії Юріївни вчилися любові на прикладах Ісуса Христа. Вихованці переглянули мультфільм "Бог створив світ", ознайомлись зі священною книгою "Біблія". Діти зрозуміли, що Бог створив світ; закріпили поняття, що Бог любить всіх людей; вчилися проявляти повагу, безкорисливо дарувати любов рідним та близьким друзям.

 

&n ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: Petrivna | Дата: 15.05.2019

Тиждень духовності у Петричанському НВК продовжується. Вихователь Ірина Іванівна провела з дітьми молодшого дошкільного віку заняття на тему: "Тваринки - брати наші менші". Педагог продовжувала знайомити дітей з Біблією, виховувала в них дбайливе ставлення до природи, розвивала спостережливість.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 346 | Додав: Petrivna | Дата: 15.05.2019

В рамках Тижня духовності, який проходить у Петричанському НВК, проведено тематичну лінійку. Вчителі та учні початкових класів декламували духовні вірші. Людмила Анатоліївна, вчитель 4 класу, зачитала лист до дітей від Ангела-охоронця про любов, милосердя, взаємодопомогу. А на завершення всі учасники приєдналися до спільної молитви за Україну, за мир та спокій.

Молюсь за тебе, Україно!
Щодня й щоночі у думках,
Коли ми разом - ми єдині,
Молюсь за кожного із нас.
Я прошу в Тебе, милий Боже,
Щоб мир настав на цій землі,
Щоби серця не зупинялись,
Адже вони ще молоді...
І прошу волі для народу,
Будь ласка, Боже, збережи
Життя людей і їх свободу,
будь ласка, нам допоможи...
Мабуть, в цей час лише молитва
Доречна у моїх рядках,
Я сподіваюсь, що почує
Мене Господь на небесах, - 
І буде мир в моїй країні,
І буде спокій у серцях,
І стане вільна Україна...!!!
я знаю, - там на небесах,
Єдуші тих, хто вже загинув
У цій жорстокій боротьбі, 
Та пам'ять вічна залишилась
у кожній людяній душі.
М ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Petrivna | Дата: 14.05.2019

Завершився Тиждень безпеки дорожнього руху, який був проведений у Петричанському НВК з метою привернення уваги до надскладної ситуації з безпеки дорожнього руху в Україні та сприяння вихованню у дітей дорожньої культури задля зменшення кількості травм на дорозі.
Першокласники під час уроку-тренінгу "Безпека на дорозі - безпека життя" закріплювали правила дорожнього руху, в ігровій формі вивчали дорожні знаки, сигнали світлофора. Лілія Петрівна, класовод 1 класу, формувала в учнів навички правильної поведінки на дорозі, прагнення до збереження власного здоров'я.
Класовод 2 класу, Світлана Михайлівна, провела годину спілкування, де разом з дітьми обгрунтовували можливість дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я людини.
Для третьокласників Алла Марківна підготувала практичний путівник "Діти і дорога". До запропонованих дорожніх ситуацій учні шукали варіанти їх вирішення, повторили правила дорожнього руху, виготовили світлофор, а на завершення відгадували загадки про дорожній рух та запропонували свої малюнки до виставки "Дорожні знаки".

... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Petrivna | Дата: 11.05.2019

Вихователь Петричанського НВК Анна Дмитрівна у рамках Тижня безпеки дорожнього руху провела з дітьми старшого дошкільного віку гру-спостереження "Безпека пішоходів біля дитсадка" з метою ознайомлення з правилами дорожнього руху, видами та значенням деяких дорожніх знаків. Педагог виховувала у дітей обачність поведінки на вулиці, прагнення до особистої безпеки.
Вихованці групи "Квіточка" переглянула добірку повчальних мультфільмів Тітоньки Сови. Юлія Миколаївна за допомогоюказкових героїв розвивала увагу дітей, уміння переходити дорогу, викликала інтерес до професії інспектора ДАІ, виховувала дисциплінованість пішохода, повагу і дбайливе ставлення до свого здоров’я і життя.

 

... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Petrivna | Дата: 11.05.2019

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 46 47 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів