П`ятниця
26.04.2024
11:10
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » Архів матеріалів

Величезна куля сьогодні "виросла" у спортивному залі Петричанського НВК. Це - планетарій із села Корчівці. Дітвора дошкільного та молодшого шкільного віку сьогодні дивилась цікаві історії про космос та його казкових жителів.

 

 

 

 

 

Переглядів: 289 | Додав: Petrivna | Дата: 17.10.2019

14 жовтня - День захисника України. До благодійної акції "Дякую Захисникам України" долучилися учні початкової школи та діти дошкільного віку Петричанського НВК. За допомогою батьків було зібрано продукти харчування та найнеобхідніші речі для людей, які бережуть кордони України.

Ми щиро дякуємо нашим бійцям за подвиг, мужність та героїзм!

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: Petrivna | Дата: 09.10.2019

Наближається свято працівників освіти, яке щорічно відзначають у першу неділю жовтня. А сьогодні з нагоди цього свята відбулось відзначення найкращих працівників освіти на сцені районного будинку творчості та дозвілля.

Колектив Петричанського НВК щиро вітає вихователя Кузик Ірину Іванівну, кухарів Червінську Марію Прокопівну та Кузик Марію Миколаївну з визнанням їхньої щоденної праці та отриманням грамот від районної профспілки освітян. Міцного здоров'я Вам, натхнення у роботі та родинного затишку.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 320 | Додав: Petrivna | Дата: 03.10.2019

В останню п'ятницю вересня у Петричанському НВК відбулись загальні батьківські збори. На збори адміністрацією закладу були запрошені: батьки вихованців, сімейний лікар Дабула Н.В., сільський голова Сучевенської сільської ради Баш А.І., колектив закладу.

Наталя В'ячеславівна, сімейний лікар, звернула увагу присутніх на проведення обов'язкових профілактичних щеплень дітей та дорослих, розповіла про доцільність укладання договорів з сімейними лікарями.

Лазурко М.М.,практичний психолог закладу, надала інформацію про стилі батьківського виховання, підготувала для батьків анкету "Ваш стиль батьківського виховання".

Директор Марія Петрівна висвітлила питання співпраці батьків та закладу освіти як необхідної умови для розвитку дитини. На загальних батьківських зборах схвалено Меморандум співпраці між усіма учасниками освітнього процесу. ... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: Petrivna | Дата: 30.09.2019

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який проходив у Петричанському НВК з 23 по 27 вересня, класовод 3 класу Шелепюк С.М. провела бесіду на тему: «Основні причини дорожньо-транспортних пригод за участю дітей».

Світлана Михайлівна донесла до дітей важливість дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров’я школярів.

 

Переглядів: 254 | Додав: Petrivna | Дата: 29.09.2019

У дошкільний групі "Білочка" проведено тиждень безпеки дорожнього руху. Вихователь Анна Дмитрівна провела з дітьми бесіду на тему: " У світі дорожнього руху", під час якої діти ознайомилися із світлофором, пішохідною доріжкою, надземним та підземним переходами, та правилами поведінки на дорозі.

Під час бесіди з молодшими дошкільниками вихователь Вікторія Юріївна виховувала у них обережне ставлення під час дорожнього руху, ознайомила дітей з дорожніми знаками, кольорами світлофора, правилами поводження під час руху поїзда.

 

 

Переглядів: 242 | Додав: Petrivna | Дата: 29.09.2019

До проведення Тижня безпеки дорожнього руху долучились і діти старшого дошкільного віку групи "Квіточка".

Вихователь Ірина Іванівна закріплювала знання дітей про правила поведінки пішоходів і водіїв на вулиці, роль світлофора та значення його світлових сигналів. Педагог вчила дітей бути спостережливими та самостійно користуватися набутими знаннями у повсякденному житті.

Перегляд мультфільмів серії " Правила дорожнього руху" організувала вихователь Юлія Миколаївна. Вихованці ознайомились з різновидами дорожніх знаків, поглибили знання про правила дорожнього руху, повторили основні правила пішоходів.

 

... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: Petrivna | Дата: 29.09.2019

Педагогічні читання - це одна з форм методичної роботи з підвищення професійної компетентності педагогів. Сьогодні, 27 вересня, педагогічний колектив знайомився з авторськими думками і поглядами видатного педагога К.Д.Ушинського.

"Гармонійний розвиток дитини у спадщині К.Д.Ушинського» - тема педагогічних читань, де вчителі та вихователі вели мову про педагогічні ідеї Костянтина Дмитровича та визначали можливість їх реалізації в освіті сьогодення.

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 271 | Додав: Petrivna | Дата: 27.09.2019

24 вересня школярі Петричанського НВК долучилися до проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів «Challenge Fest». Учні початкових класів активно виконували руханку "А ти готовий?"

 

 

 

 

Переглядів: 287 | Додав: Petrivna | Дата: 24.09.2019

До Всеукраїнського тижня з протидії булінгу, який стартував в Україні 16 вересня, долучилися і учасники освітнього процесу Петричанського НВК. Практичним психологом Мар'яною Михайлівною проведено анкетування вчителів «Попередження булінгу в шкільному середовищі», за результатами якого було розроблено рекомендаційні листи-пам’ятки для вчителів «Як допомогти булеру».

З метою розширення уявлення дітей про доброту, формування уміння диференціювати ознаки доброго і злого, ознайомлення з терміном “булінг”, проведено виховний урок на тему: “Людина починається з добра. Стоп булінг” із учнями 3 класу. В ході уроку діти розв'язували цікаві ситуації, брали активну участь в їх обговоренні, вчились сприймати позитивне у навколишньому світі, проявляли бажання зростати добрими, чуйними та вчилися створювати дружній дитячий колектив. Школярі переглянули профілактичні відеоролики: «Камінь, ножиці, папір», «Мутьтфільм про їжачка» та «Міст дружби».

... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: Petrivna | Дата: 23.09.2019

« 1 2 3 4 5 ... 46 47 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів