П`ятниця
03.05.2024
10:49
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » Архів матеріалів

Сьогодні у Петричанському НВК проведено підсумкову педагогічну раду. Директор освітнього закладу Катренюк М.П. проінформувала педагогів про виконання рішень попередніх педагогічних рад. Стрільчук М.В., вчитель фізичного виховання, доповідала про формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у школярів початкових класів на засадах розвитку життєвих компетентностей. Про здоров'язберігаючі технології в роботі з дітьми дошкільного віку вела мову інструктор з фізичного виховання Назаренко В.Ю. А практичний психолог Лазурко М.М. провела аналіз анкетування батьків на тему: "Фізкультурно-оздоровча робота вдома". 
Марія Петрівна, директор НВК, доповідала про готовність дітей старшого дошкільного віку до навчання у школі за результатами контрольно-підсумкових занять та проведеного моніторингу рівня сформованості знань дітей. Педагоги підвели підсумки освітньої роботи за 2018/2019 навчальний рік та визначили ряд завдань на наступний навчальний рік.

  ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: Petrivna | Дата: 03.06.2019

Перша школа життя наших дітей – це дитячий садочок. Це особливий світ любові і добра, зі своїми радощами і прикрощами, переживаннями і досягненнями, в якому дитина пізнає навколишній світ та опановує своє місце в ньому. 
Ось і виросли малюки, які недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли з мамами за ручку в дитячий сад - і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова теплому та рідному дитячому садку, Попереду школа - шкільні друзі, перерви, дзвінки та букварі...
А сьогодні - це перший випускний у життя. Тож побажаємо, щоб у кожного сьогоднішнього випускника в дорослому житті обов'язково здійснилася дитяча мрія.

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: Petrivna | Дата: 31.05.2019

Сьогодні підведено підсумок отриманих знань за рік на контрольно-підсумковому занятті з навчання грамоти. Вихователь Вікторія Юріївна з дітьми старшого дошкільного віку групи "Білочка" подорожуючи в країну Грамоти, закріпила вивчені приголосні та голосні букви, вміння виділяти звуки у словах та проводити звуковий аналіз слів, складати з букв слова та складати речення за схемою. За допомогою словесниї ігор педагог розвивала фонематичний слух, мислення, винахідливість, швидкість реакції.
Заняття відвідали директор Катренюк М.П., керівник МО вчителів Шелепюк С.М., вчитель майбутніх першокласників Воробець Л.А., вихователі Мельничук А.Д., Козачук Ю.М., Кузик І.І., мами Амарій Ірина та Лазурка Наталя.

  

... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Petrivna | Дата: 29.05.2019

Учні Кам'янської загальноосвітньої школи завітали сьогодні до дітей Петричанського НВК. Юні актори лялькового театру "Усмішка" під керівництвом вчителя Надії Василівни Мазур показали авторську казку про дружбу "Солом'яний бичок", яка була цікавою та повчальною. 
Приємно, що серед акторів були і двоє наших колишніх випускників дошкільного підрозділу: Чобан Катя та Прокіпчук Юля. Творчих успіхів Вам, юні актори.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: Petrivna | Дата: 28.05.2019

Сьогодні діти старшого дошкільного віку разом з вихователькою Анною Дмитрівною вирушили у цікаву мандрівку. Шлях до джунглів був багатим на зупинки, стежинки, галявинки. Мешканці математичних джунглів допомагали майбутнім першокласникам закріпити вивчений на протязі року матеріал: кількісну та порядкову лічбу в межах 10, пряму та зворотну лічбу в межах 10, порівняння кількості предметів, суміжні числа, геометричні фігури, розв'язування задач на віднімання і додавання, орієнтацію у просторі, частини доби, дні тижня, пори року, назви місяців.
А на контрольно-підсумкове заняття з логіко-математичного розвитку були запрошені: директор освітнього закладу, керівник МО вчителів початкових класів, вчитель майбутніх першокласників, вихователі та батьки.

 


		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Petrivna | Дата: 28.05.2019

27 травня школярі та вчителі Петричанського НВК вирушили на навчальну екскурсію "Мальовничі краєвиди рідного села".
З гарним настроєм та допитливістю учні спостерігали за об'єктами живої та неживої природи та їх змінами навесні; вивчали лікарські рослини та їх цілющі властивості.
Діти із задоволенням смакували домашніми канапками, овочами, фруктами на свіжому повітрі.
А попереду літні канікули...

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 304 | Додав: Petrivna | Дата: 27.05.2019

Контрольно-підсумкове заняття з логіко-математичного розвитку сьогодні провела вихователь Ірина Іванівна. Подорожуючи, діти дошкільної групи "Квіточка", виконували завдання героїв казки "Колобок". Використання казкового сюжету та ігрових проблемних ситуацій дали змогу визначити знання дошкільнят про цифри в межах 5 та співвідношення їх з числом, називанні та розрізненні геометричних фігур, закріплення кольорів, рівень практичних навичок орієнтування в просторі.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: Petrivna | Дата: 22.05.2019

Зупинись на хвилинку і задумайся, яким шляхом ти йдеш? Чи таким тебе хоче бачити Господь? Які в тебе цінності в житті? Як ти проводиш свій день? Чи є там місце для добрих вчинків?
У нашому закладі є дерево Доброти. На початку Тижня духовності воно було без листочків, але учні прикрасили його стрічками. Кожного разу, коли учні робили якусь добру справу, вони чепили на "сумне" дерево кольорову стрічку. І до п'ятниці воно стало "веселим" та яскравим!
На підсумковій лінійці підведено підсумки проведеного Тижня духовності. 
Хай і подальші дні принесуть нам якнайбільше хороших та добрих справ, а в Господа ми щиро попросимо сили і наснаги.

 

... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Petrivna | Дата: 17.05.2019

Внутрішній або духовний світ людини – це безмір найрізноманітніших почуттів і відчуттів, емоцій і настроїв, задумів та ідей, понять і образів, фантазій та ідеалів, цінностей та теорій. Духовність — фундамент поняття «особистість».
У Петричанському НВК сьогодні, 17 травня, Шелепюк Світланою Михайлівною, керівником методичного об'єднання вчителів початкових класів, проведено круглий стіл на тему: "Християнські цінності як фундамент формування особистості в умовах Нової української школи".
Педагоги вели мову про цінності сучасних дітей, переглянули відео, де Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич разом з Любомиром Гузаром - священником, єпископом, кардиналом, розмірковують про майбутнє української освіти. Цікавою була виставка літератури, яку підготувала практичний психолог Лазурко М.М.

 

... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: Petrivna | Дата: 17.05.2019

Святе письмо говорить, що спочатку Бог розселив людей по всьому світу і кожному народу дав землю. Богом дана земля є святою і рідною. Тому її захист - це найперший обов'язок кожного народу.
Мій любий солдате, пишу я до тебе 
З подякою від щирого серця,
Що маю сьогодні я мирнеє небо,
Й надію, що лихо минеться...

Учні 2 класу Петричанського НВК виготовили голубок миру для воїнів, які зараз знаходяться на бойових позиціях на сході України. Другокласники звернулися до наших захисників зі словами вдячності та щирими побажаннями.

 

Переглядів: 358 | Додав: Petrivna | Дата: 16.05.2019

« 1 2 3 4 5 6 ... 46 47 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів