Неділя
19.05.2024
14:01
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » Архів матеріалів

Петричанського НВК завітали гості із Тернопільської області з розважальною програмою. Клоуни Юрік і Шурік розважали дітей фокусами, запрошували до спільних конкурсів. На завершення дійства у зал завітали веселі герої Маша і Ведмідь.

 

 

 

 

 

 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: Petrivna | Дата: 18.04.2019

Заключний етап районного фестивалю творчих ідей педагогів закладів дошкільної освіти "Фестиваль театральної ляльки" відбувся сьогодні у методичному центрі управління освіти Глибоцької РДА. На виставку були виставлені цікаві, яскраві, оригінальні та змістовні роботи вихователів закладів освіти району.
Участь вихователів Петричанського НВК у Фестивалі представила директор Катренюк Марія Петрівна у формі презентації про роботу над творчим проектом "Театр для всіх". 
Дирекція Петричанського НВК щиро вдячна педагогам за креативність і бажає нових творчих задумів та втілення їх у реальність.

 

  

Переглядів: 358 | Додав: Petrivna | Дата: 12.04.2019

Вчитися та повторювати вивчене необхідно і дітям, і вчителям, і керівникам. Сьогодні для керівників ЗЗСО Глибоцького району організовано виїзну методичну студію, де виступили представники Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. Мову вели про аспекти правового забезпечення освітньої діяльності у контексті законодавчих змін.

 

 

 

 

Переглядів: 316 | Додав: Petrivna | Дата: 12.04.2019

1 березня за підтримки Міністерство освіти і науки України у закладах дошкільної освіти проведено «Всеукраїнське заняття доброти». До ініціативи Благодійного фонду «Щаслива лапа» долучилися вихователь Анна Дмитрівна та діти старшого дошкільного віку Петричанського НВК, за що і були відзначені.

Переглядів: 314 | Додав: merry | Дата: 04.04.2019

Вихователі дошкільного підрозділу Петричанського НВК взяли участь у районному фестивалі творчих ідей педагогів "Фестиваль театральної ляльки", метою якого є виявлення і стимулювання творчих пошуків педагогічних працівників закладів дошкільної освіти. Матеріали вихователів можна переглянути за посиланням http://glibosvit.ucoz.ua/…/festival_tvorchi…/2019-04-01-7621

... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: merry | Дата: 01.04.2019

Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності освітнього закладу. За результатами атестації визначаються відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.
29 березня троє вчителів початкової школи Петричанського НВК пройшли чергову атестацію. Рішенням атестаційної комісії управління освіти Глибоцької РДА вчителям початкових класів Воробець Людмилі Анатоліївні, Стругарь Лілії Петрівні та Піцул Аллі Марківні підтверджено кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії". Людмилі Анатоліївні та Лілії Петрівні присвоєно педагогічне звання "Старший вчитель".
Дирекція та колектив освітнього закладу щиро вітає вчителів з успішним проходженням атестації.

Бажаєм щастя і любові,

Ще довго працювати в школі,

Здоров’я, радості ... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: merry | Дата: 29.03.2019

Нова українська школа - це не тільки школа, до якої приємно ходити учням. Це - нова організаця навчання, нові підходи, нові цінності. Під час реформування освіти не обійтися без додаткового навчання педагогів та керівників освітніх закладів.
Директор Петричанського НВК Катренюк М.П. у складі делегації Глибоцького району прийняла участь у Академії освітнього мененджера для керівників закладів загальної середньої освіти Чернівецької області, яка відбулася у м. Чернівці 28-29 березня. Метою засідання була підготовка керівників закладів середньої освіти до роботи в умовах реформування освітньої галузі та реалізації основних завдань, визначених Законом України "Про освіту" в умовах процесу децентралізації.

 

... Читати далі »

Переглядів: 305 | Додав: merry | Дата: 29.03.2019

Адольф Дістервег, німецький педагог, сказав: "...Учитель повинен свідомо йти в ногу з сучасністю, пройматися і надихатися силами, що пробудилися в ній". Цілком згідні з таким твердженням і педагогічні працівники Петричанського НВК. На весняних канікулах проведено педагогічну раду на тему: "Підвищення рівня якості освітніх послуг шляхом застосування інформаційно-комунікаційних технологій у освітньому процесі". 
Директор Марія Петрівна доповідала про роль цифрової компетентності для педагогів Нової української школи, підготувала для педагогів порівняльну характеристику традиційного навчання та навчання з використанням ІКТ, запропонувала пройти безкоштовний онлайн-курс з мережевого етикету та безпеки, який розробила Google у співпраці з Міністерством освіти і науки. 
Про вплив компютерної інформації на школяра вела мову Лазурко Мар'яна Михайлівна, практичний психолог. Катренюк М.П., директор освітнього закладу ознайомила присутніх із результатами проведеного контролю уроків англійської мови та інформатики, використання на уроках ІКТ. Стрільчук Марія Вікторівна, завгосп, доповідала про стан роботи педагогічного колективу з охорони праці та попередження дитячого травматизму протягом 2018/2019 навчального року.
Засід ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: merry | Дата: 25.03.2019

Канікули! Канікули! Весела та безтурботна пора.
Весняні канікули для учнів Петричанського НВК розпочались екскурсією в оранжерею екзотичних рослин села Кам'янка, господарем якої є Галіп Іван Григорович, винахідник-аматор. Іван Григорович провів екскурсію і відзначив, що його оранжерея - це тропічний оазис на Буковині. Учні мали можливість побачити бананове, лимонне, апельсинове, суничне, грейпфрутове дерева. 
Школярі фотографували екзотичні дерева та плоди, фотографувалися біля дерев, які виростають у тропіках до 6 метрів.
В процесі розмови з аматором діти дізнались, що у його господарстві є теплиця, де вирощуються тільки квіти: пеларгонії, сульфінії, петунії та інші квіткові рослини.
Задоволені та щасливі від побаченого діти повернулись до закладу.

 

... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: merry | Дата: 25.03.2019

До школи приходить нове покоління дітей, які живуть у інформаційному, динамічному, емоційно напруженому середовищі. Державний стандарт початкової освіти передбачає необхідність формування в учнів початкової школи навичок комп’ютерної грамотності. Уроки інформатики у школі учні вивчають уже з 2 класу. При викладанні інформатики в початковій школі однією із особливостей цього курсу є тісні міжпредметні зв’язки. На жаль, на уроці вчитель використовує один ноутбук, який є власним. Сподіваємося, що ситуація незабаром зміниться.

 

 < ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: merry | Дата: 24.03.2019

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 46 47 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів