Субота
20.04.2024
06:03
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » Архів матеріалів

Збройні сили України —
Слава, гордість, міць країни!
Захищають мир, свободу
Служать рідному народу!
Щира шана і подяка
Хлопцям, молодим солдатам,
Що строкову службу чесно
Сприйняли, як борг почесний

 

Переглядів: 249 | Додав: Petrivna | Дата: 08.12.2019

Всі, хто носить почесне звання захисника Вітчизни, уособлює всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті, хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Віздзначали славну дату - День Збройних Сил України - і школярі Петричанського НВК. У початковій школі відбулася зустріч із учасником ООС на Сході нашої країни Войс В.В. Учні уважно слухали розповідь Володимира В'ячеславовича про будні солдата, з цікавістю розглядали та приміряли речі, які залишились на згадку про перебування на Сході. Першокласники Анрійко та Михайлик, сини нашого гостя, подарували від школярів квіти та сувенір.

Мільйони людей вірять, що небо нашої України-неньки буде мирним, адже його оберігають славні воїни. Щиро зичимо міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, миру та злагоди Володимиру В'ячеславовичу та всім захисникам нашої України!

... Читати далі »

Переглядів: 245 | Додав: Petrivna | Дата: 08.12.2019

До дітей Петричанського НВК завітав Івано-Франківський цирк "Сюрприз". Було цікаво та весело!

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: Petrivna | Дата: 08.12.2019

Дифтерія – гостра інфекційна хвороба. Переважно вона вражає органи серцево-судинної, дихальної та нервової систем, а також надниркових залоз. На місці, яке вражає інфекція, виникає запальний процес з фібринозним нальотом.

Наталією Миколаївною Лазурка, медичною сестрою Петричанського НВК, проведено роз’яснювальну роботу серед учнів початкових класів, педагогів та батьків щодо проведення профілактичних та протиепідемічних заходів та необхідності обов’язкових профілактичних щеплень.

Нині в Україні виникла серйозна проблема через велику кількість невакцинованих громадян. У цьому випадку ризикують підчепити хворобу і дорослі, які переносять дифтерію значно тяжче. Ще одним засобом профілактики є власна гігієна – треба часто мити руки, протирати предмети, які могла торкатись потенційно хвора людина, часто провітрювати приміщення, особливо, якщо там перебуває велика кількість людей. І, звичайно, при перших симптомах необхідно звернутись до лікарів – чим швидше діагност ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: Petrivna | Дата: 20.11.2019

З метою попередження фактів нав’язування іноземною стороною через загальнодоступні засоби масової інформації учнівській молоді недостовірного та спотвореного контенту, який завдає шкоду інформаційній безпеці держави,19 листопада вчителі провели з учнями початкових класів заняття на тему: "Гібридна агресія РФ проти України".

Після перегляду відеоматеріалів педагоги у доступній формі роз’яснили школярам значення слів «гібрид» та «агресія», навели приклади з повсякденного життя.

У нашому закладі є стенд «З Україною у серці», де викладені фото учасників ООС села Петричанка. Вихованці мали можливість дізнатись про людей, які захищали кордони нашої держави на Сході України та назавжди зберегли палку любов до України у своїх серцях.

... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: Petrivna | Дата: 20.11.2019

Педагогічний колектив Петричанського НВК на засіданні педагогічної ради працював над темою: "Педагогічна майстерність і особисте зростання педагога". Про самоосвітню діяльність як важливу складову підвищення професійної майстерності педагога доповідала директор закладу Катренюк М.П. Марія Петрівна також підвела підсумки вивчення стану викладання предметів природничого циклу у початкових класах: природознавства (3-4 кл.) та я досліджую світ (1-2 кл.).

Практичний психолог Лазурко Мар'яна Михайлівна висвітлила тему булінгу у дитячому середовищі, докладніше зупинилася на причинах, наслідках та запропонувала шляхи його подолання у разі виявлення.

Директор закладу провела з педагогами педагогічний тренінг "Авторитет педагога".

За результатами проведеної роботи ухвалено відповідні рішення.

... Читати далі »

Переглядів: 248 | Додав: Petrivna | Дата: 12.11.2019

Шепіт, шелест, шерех листя...

Ходить осінь золотиста,

Жовтокоса, багряниста,

З тихим шумом падолисту.

Саме восени під ногами та на відстані витягнутої руки можна знайти силу-силенну матеріалу для створення власного творчого виробу – чи то з листя, чи то з каштанів, чи то з гарбузів. Батьки наших дошкільнят знайшли потрібний матеріал та використали його разом з дітьми для осінніх поробок.

  ... Читати далі »

Переглядів: 305 | Додав: Petrivna | Дата: 31.10.2019

Якою буває осінь? Теплою. Золотою. Туманною. Яблучно-коричневою. А ще осінь, як жодна інша пора року, буває креативною. Школярі Петричанського НВК з допомогою батьків цього року стали справжніми Митцями. І кожен їхній витвір вартий уваги.

 

 

 

 

 

Переглядів: 312 | Додав: Petrivna | Дата: 31.10.2019

На вулиці - осінь. У школі - канікули. А природа рідного краю запрошує гуртківців у подорож. У парку смт. Глибока школярі Петричанського НВК збирали листочки, розглядали кору дерев, розпізнавали їх за кроною та листям, милувалися навколишньою красою.

Зустріч з природою організувала керівник гуртка "Природа рідного краю" Марусенко Марія Георгіївна.

 

Переглядів: 293 | Додав: Petrivna | Дата: 29.10.2019

Нині осінь нас чарує,
Неповторна, чарівна,
Різні барви нам дарує
І дивує нас вона.

А сьогодні чарівниця Осінь завітала і до дошкільнят Петричанського НВК. Діти розказували гості вірші, співали пісні, танцювали, грали в ігри. Сюрпризом для дітей став подарунок Осені - смачні червонобокі яблука.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: Petrivna | Дата: 29.10.2019

« 1 2 3 4 ... 46 47 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів