Четвер
02.05.2024
05:22
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » Архів матеріалів


   У Петричанському НВК з 07.09.12р. по 10.09.12р. пройшов Тиждень фізичної культури і спорту. Проведені заходи   були присвячені дню Всеукраїнського олімпійського уроку та олімпійському тижню,а також Дню фізичної культури і спорту. Відповідальним за проведені заходи був призначений інструктор з фізичної культури Щербань Іван Миколайович.

          У дошкільному підрозділі навчально-виховного комплексу було проведено спортивне свято «День фізичної культури ». Змагались між собою команда «Калинка»  ... Читати далі »

Переглядів: 836 | Додав: merry | Дата: 10.09.2012


      В Україні онкологічні захворювання посідають друге місце серед причин дитячої смертності від 5 до 14 років. Основні причини захворювання - це екологічна ситуація (наслідки Чорнобильської катастрофи), неправильне харчування, обмеженість у рухах тощо. Слід більше бувати на свіжому повітрі, активно рухатись, вести здоровий спосіб життя. Та ніхто не застрахований від цієї хвороби. Донедавна вона рахувалась невиліковною і тільки нещодавно медики з радістю повідомили – онкохворих можна лікувати, потрібні великі гроші, час і бажання жити. 
    У Петричанському навчально-виховному комплексі 06 вересня було проведено акцію милосердя "Подаруй дитині життя". Зібрані кошти на придбання ліків для онкохворих дітей були передані в управління освіти для подальшої їх передачі онкохворим дітям.. 
    Ми щиро вдячні батькам, працівникам навчального закладу, які внесли свій вклад у здоров’я малечі. 
    Нам треба жити для добра!
Переглядів: 819 | Додав: Petrivna | Дата: 06.09.2012


Сьогодні наша держава, наш край, наше село зустрічають День знань - справжнє свято мудрості та доброти.

У Петричанському НВК також відбулось це свято. З вітальними словами до присутніх звернулася директор НВК Катренюк Марія Петрівна, яка побажала всім натхнення, терпіння, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві у новому навчальному році. Щиросердечно подякувала батькам, які завжди допомагають у вирішенні різних проблем. До слова були також запрошені гості свята: начальник фінуправління Глибоцької РДА Шородок Штефанія Георгіївна, секретар Сучевенської сільської ради Козачук Марія Георгіївна, колишня вчителька початкових класів Козаченко Любов Михайлівна, голова батьківського комітету Романюк Тетяна Євгенівна.

... Читати далі »

Переглядів: 913 | Додав: merry | Дата: 01.09.2012

   31 серпня 2012 року у  дошкільних групах Петричанського навчально-виховного комплексу відбулися батьківські збори. Батьки вирішували питання про підготовку до навчального року. Вихователі Козачук Аліна Петрівна (група «Білочка») та Кузик Ірина Іванівна (група «Бджілка») ознайомили батьків з вимогами програми «Я у Світі» та «Впевнений старт». Навчання та виховання дошкільнят буде відповідати даним програмам на протязі 2012-2013 навчального року. Також було вирішено ряд поточних питань, що стосувалось безпосередньо виховання дітей дошкільного віку.
Переглядів: 922 | Додав: Petrivna | Дата: 30.08.2012

       Перший день осені завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож незабаром, 1 вересня, і я сердечно вітаю вас із початком нового навчального року! 
     Особливе вітання  нашим дорогим першокласникам, які тільки починають свою дорогу до Знань, світу нового і непізнаного, де їх чекає захоплююче знайомство із скарбницями вічної мудрості та духовних надбань людства. 
     Ніколи не зупиняйтеся на цьому шляху, а вчителі та батьки стануть вашими надійними помічниками під час перших кроків до самостійного життя. 
     Безперечно, хвилююче та особливе свято знань для батьків та вчителів. Хочу всім вам побажати мудрості й терпіння, адже від вас безпосередньо залежить виховання наших дітей. 
Адже яким ми виховаємо молоде покоління, таким і буде майбутнє нашої України.
     Бажаю нових звершень та відкриттів, щастя здоров’я, успіхів на ниві знань! 
     Прийміть найтепліші вітання з Днем знань та початком нового навчального року! 
                                            & ... Читати далі »
Переглядів: 851 | Додав: Petrivna | Дата: 29.08.2012

14 серпня 2012 року у Петричанському навчально-виховному комплексі
 відбулися загальні збори батьків, педагогічного колективу та громадськості. 
        Директор Петричанського навчально-виховного комплексу Катренюк Марія Петрівна прозвітувала про роботу по створенню в навчальному закладі умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти, підвищенню якості освітніх послуг, організацію внутрішнього контролю з боку адміністрації за організацією навчального процесу, за реалізацією основних завдань, які стоять перед колективом та матеріально-технічний стан навчального закладу. 
      Присутні мали змогу переглянути фільм «Найдорожчий скарб у кожного народу – його діти» про роботу, яка проводилась з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, педагогами, батьками на протязі 2011-2012 навчального року. 
      Присутні оцінили роботу директора навчального закладу позитивно. Всі присутні одноголосно вирішили, що директор Катренюк Марія Петрівна відповідає посаді, яку займає. 
      Також на загальних зборах було обрано раду навчально-виховного комплексу та піклувальну раду.
Переглядів: 716 | Додав: Petrivna | Дата: 13.08.2012

28 травня на базі Петричанського НВК розпочав свою роботу пришкільний табір з денним перебуванням дітей "Казка". Табір відвідує 21 учень 1-3 класів. Діти разом з вихователями працюють у загонах: "Ластів'ятко" - 1 клас, "Калинонька" - 2 клас, "Барвінчата" - 3 клас.

  З дітьми працюють вчитель початкових класів Стругарь Лілія Петрівна, вчитель початкових класів Шелепюк Світлана Михайлівна, практичний психолог Сидоряк Мар’яна Михайлівна, інструктор з фізичної культури Щербань Іван Миколайович, музичний керівник Шмідт Петро Васильович, Кінащук Домніка Василівна-медсестра. Смачно для дітей готують кухарі: Червінська Марія Прокопівна та Кузик Марія Миколаївна. А за станом здоров’я дітей пильно слідкує медична сестра Кінащук Домніка Василівна. 

Скеровує роботу табору вчитель початкових класів Воробець Людмила Анатоліївна, яка є начальником табору.


Докладнішу інформацію про роботу пришкільного табору можна знайти на сторінці «Пришкільний табір». Приємного Вам перегляду.

Переглядів: 1041 | Додав: merry | Дата: 28.05.2012

25 травня у Петричанському навчально-виховному комплексі пролунав дзвоник, який сповістив про завершення навчального року. Директор навчального закладу Марія Петрівна Катренюк привітала учнів, вчителів, працівників закладу, батьків та гостей з святом останнього дзвоника та завершенням навчального року. Марія Петрівна вручила учениці 3 класу Козачук Інні Грамоту управління освіти Глибоцької райдержадміністрації за II місце у XII Міжнародному конкурсі ім. Петра Яцика та побажала учням яскравих вражень від літнього відпочинку, вчителям - натхнення та творчості, батькам - завжди і в усьому підтримувати своїх дітей, радіти кожному їхньому успіху.

До слова запрошені були і гості свята: начальник відділу сім`ї і молоді Глибоцької райдержадміністрації Чоботар Віталій Іванович, який навчався у Петричанській початковій школі та колишня вчителька початкових класів Петричанської початкової школи Козаченко Любов Михайлівна. Від гостей присутні почули теплі слова привітання та побажання приємного проведення літніх канікул.

Учні початкових класів підготували вірші, пісні про школу, які так сподобались присутнім. На завершення всі учні разом з педагогами співали пісню про останній дзвоник.

Переглядів: 956 | Додав: merry | Дата: 25.05.2012

Фінішувала ІІ спартакіада працівників освіти Глибоцького району. Загальне керівництво організацією та проведенням спартакіади здійснювала районна організація профспілки працівників освіти.
Змагання проводились з різних видів спорту: міні-футболу, настільного тенісу, шахів, волейболу, легкої атлетики.
Педагоги нашого закладу приймали участь в таких змаганнях вперше.
Представниками Петричанського навчально-виховного комплексу у ІІ спартакіаді працівників освіти Глибоцького району були фізінструктор Щербань Іван Миколайович, вихователь Кузик Ірина Іванівна, вихователь Мельничук Анна Дмитрівна та вихователь-методист Козачук Аліна Петрівна.
05 травня 2012 р. Щербань І. М. та Кузик І.І. приймали участь у змаганнях з волейболу у змішаній команді з Глибоцьким ліцеєм.
19 травня 2012 р. відбулися змагання з легкої атлетики, які складалися з трьох видів, а саме: біг 100 м. для чоловіків та жінок, стрибки в довжину з місця для чоловіків та жінок біг 400 м. для жінок та 800 м. для чоловіків.
Представниками Петричанського НВК в змаганнях з легкої атлетики серед жінок були - Мельничук А.Д. ,а серед чоловіків - Щербань І.М.

В особистому заліку серед жінок ІІІ місце здобула Козачук Аліна Петрівна, яка виступала з ... Читати далі »

Переглядів: 923 | Додав: merry | Дата: 20.05.2012

Чудовими травневими днями, коли все довкола буяє і квітує, ми відзначаємо два найпрекрасніших свята. Кожну другу неділю травня в Україні святкують День матері, а 15 травня – Міжнародний день сім’ї.

День матері – без сумніву велике свято. Можна навіть сказати, величне. У цей день небо посміхається, коли похмуре, лагіднішає, коли сліпить сонцем. Цей день – особливий.

Мати – всьому початок. Мати – берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тою ниточкою, яка єднає всю родину.

У Петричанському навчально-виховному комплексі також не забули про ці свята.
Цікавою для всіх була розважально-ігрова програма «Ми з матусею – господарочки». Дев’ять дівчаток навчально-виховного комплексу разом зі своїми мамами приймали участь у конкурсах, які підготували вихователі Козачук Аліна Петрівна та Кузик Ірина Іванівна. Музичний супровід дійства здійснював музичний керівник Шмідт Петро Васильович.

Учасникам команд, а це: «Господині» - діти дошкільної групи «Білочка» зі своїми мамами, «Помічниці» - діти дошкільної групи «Бджілка» зі своїми мамами та «Дзвіночок» - учениці початкових класів зі своїми мамами, у першому конкурсі «Готуємо салат» необхідно було почистити та нарізати варені овочі для приготування салату.

У другому конкурсі «Сервірування столу до обіду» мама з дочкою повинні були сервірувати стіл, використовуючи скатертину, посуд, ... Читати далі »
Переглядів: 1062 | Додав: merry | Дата: 13.05.2012

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів