Середа
01.05.2024
15:42
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Хто до нас сьогодні завітав?
Всього відповідей: 442

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2012 » Травень » 13 » День матері та Міжнародний день сім`ї
19:31
День матері та Міжнародний день сім`ї
Чудовими травневими днями, коли все довкола буяє і квітує, ми відзначаємо два найпрекрасніших свята. Кожну другу неділю травня в Україні святкують День матері, а 15 травня – Міжнародний день сім’ї.

День матері – без сумніву велике свято. Можна навіть сказати, величне. У цей день небо посміхається, коли похмуре, лагіднішає, коли сліпить сонцем. Цей день – особливий.

Мати – всьому початок. Мати – берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тою ниточкою, яка єднає всю родину.

У Петричанському навчально-виховному комплексі також не забули про ці свята.
Цікавою для всіх була розважально-ігрова програма «Ми з матусею – господарочки». Дев’ять дівчаток навчально-виховного комплексу разом зі своїми мамами приймали участь у конкурсах, які підготували вихователі Козачук Аліна Петрівна та Кузик Ірина Іванівна. Музичний супровід дійства здійснював музичний керівник Шмідт Петро Васильович.

Учасникам команд, а це: «Господині» - діти дошкільної групи «Білочка» зі своїми мамами, «Помічниці» - діти дошкільної групи «Бджілка» зі своїми мамами та «Дзвіночок» - учениці початкових класів зі своїми мамами, у першому конкурсі «Готуємо салат» необхідно було почистити та нарізати варені овочі для приготування салату.

У другому конкурсі «Сервірування столу до обіду» мама з дочкою повинні були сервірувати стіл, використовуючи скатертину, посуд, столові прибори, серветки.

Присутнім було цікаво спостерігати за перебігом третього конкурсу «Зроби зачіску». Мами робили зачіски своїм донечкам із зав’язаними очима.

Дівчатка малювали квіточку для мами – завдання четвертого конкурсу. Всі малюнки розмістили на одному столі і матерям необхідно було відгадати який малюнок саме її донечки.

Сюрпризом для всіх став п’ятий конкурс «Стрибки у мішках». Всі учасники розважальної програми стрибали у мішках, змагаючись на швидкість.
По завершенні конкурсів діти подарували своїм матусям пам’ятні подарунки та букети квітів.

  З метою виховання почуття любові до батьків, відповідальності за свої вчинки, бажання підтримувати добру славу і честь сім’ї вчителі провели виховні години з учнями початкових класів на тему : «Велична і свята моя родина».

Колектив Петричанського навчально-виховного комплексу дякує всім матерям за недоспані ночі, за Ваші колискові пісні, за любов, тепло і ласку. Вам, дорогі матері, щастя земного, здоров’я доброго. Бажаємо всім Вам завжди бути молодими, здоровими, веселими та щасливими. Хай горе обминає родини Ваші, а Матір Божа Вас завжди оберігає.

  

  

  

Переглядів: 1062 | Додав: merry | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів