Неділя
28.04.2024
16:51
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Хто до нас сьогодні завітав?
Всього відповідей: 442

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2013 » Квітень » 12
  У навчально-виховному комплексі 12 квітня відбулася педагогічна рада "Сучасні підходи до логіко-математичної компетентності дошкільників та молодших школярів". Директор Катренюк М.П. підготувала інформаційну довідку про концептуальні позиції державних програм щодо логіко-математичної компетентності дошкільників та молодших школярів. Керівник докладніше зупинилася на актуальних проблемах наступності вивчення математики. Також Марія Петрівна зачитала довідку за підсумками тематичного вивчення "Рівень організації освітньої діяльності щодо формування логіко-математичної компетентності". 

  Вчителі початкових класів та вихователі ділилися досвідом, висловлювали свою думку про створення умов для формування логіко-математичної компетентності дітей у різних видах діяльності. Методична форма "Коло досвіду" дала можливість вчителям краще зрозуміти вимоги Базової програми розвитку дітей дошкільного віку "Я у Світі", програми розвитку дитини "Впевнений старт", а вихователям - завдання Державного стандарту початкової школи.

  Сидоряк М.М., практичний психолог закладу, підготувала для педагогів рекомендації про вікові та індивідуальні особливості логік ... Читати далі »

Переглядів: 941 | Додав: Petrivna | Дата: 12.04.2013

  Протягом пяти днів працівники навчально-виховного комплексу проходили навчання з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. Присутні на заняттях мали змогу прослухати 12 лекцій згідно затвердженого наказом по Петричанському НВК тематичного плану. До програми навчання входили такі теми: "Законодавство України про працю", Законодавство України про охорону праці", "Організація роботи з охорони праці", "Вибухонебезпека","Пожежна безпека", "Електробезпека", "Безпека дорожнього руху", "Профілактика травматизму", "Надання першої допомоги при нещасних випадках", "Гігієна навчання та праці", "Організація роботи з безпеки життєдіяльності", "Поводження при надзвичайних ситуаціях". Після закінчення навчання для працівників був проведений екзамен з даного курсу та результати оформлені у протоколи перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

  

... Читати далі »

Переглядів: 767 | Додав: Petrivna | Дата: 12.04.2013

     З 8.04.13 ... Читати далі »

Переглядів: 885 | Додав: merry | Дата: 12.04.2013

    У пятницю, 12 квітня, у навчально-виховному комплексі відбулася зустріч вчителя початкових класів Шелепюк Світлани Михайлівни з батьками майбутніх першокласників. Педагог розповіла присутнім про умови навчання та виховання у закладі, підготувала для батьків пам`ятку з переліком необхідних документів та речей для вступу до школи. Семеро батьків виявили бажання написати заяви про прийняття дитини у перший клас. Запрошена на батьківські збори керівник закладу Катренюк М.П. запевнила присутніх, що  адміністрацією навчально-виховного комплексу буде зроблено все можливе для того, щоб батьки були задоволені тим, що саме цей заклад вони обрали для навчання своєї дитини. 

  

Переглядів: 1090 | Додав: Petrivna | Дата: 12.04.2013

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів