Неділя
28.04.2024
06:43
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Хто до нас сьогодні завітав?
Всього відповідей: 442

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2013 » Квітень » 20 » Загальношкільні батьківські збори
15:54
Загальношкільні батьківські збори
   У п' ятницю, 19 квітня, батьки вихованців навчально-виховного комплексу розглядали питання "Особливості дітей ХХI століття, їх виховання та навчання" на загальношкільних батьківських зборах. Директор Марія Петрівна зупинилася на проблемі виховання підростаючого покоління. Керівник довела, що виховання дітей - спільна справа батьків та педагогів.  
   Велика роль сім`ї та навчального закладу у формуванні і підтримці мотивації дітей до навчання. Питання навчання учнів початкової школи та підготовку до державної підсумкової атестації у 4 класі висвітлила вчитель початкових класів Шелепюк С.М. Вихователь-методист Козачук А.П. надала батькам рекомендації щодо навчання дітей дошкільного віку. А практичний психолог Сидоряк М.М. підготувала презентацію "Моніторинг вивчення шкільної мотивації учнів початкових класів Петричанського НВК у 2012-2013 н.р." за результатами проведених досліджень.
  Великого значення колектив закладу надає збереженню здоров`я дітей. Медична сестра розповіла присутнім про організацію харчування вихованців у закладі та організацію медичного обслуговування дітей дошкільного віку та учнів початкової школи. Доповнила дане питання вчитель початкових класів Воробець Л.А., яка є начальником пришкільного табору "Казка". Вона повідомила, що кожного року, після закінчення навчання, у закладі працює пришкільний табір.  Для учнів проводяться  екскурсії, бесіди, зустрічі зі спеціалістами різних професій, ігри, розваги, які також вчать дітей берегти своє здоров`я.
  Директор Катренюк М.П. розповіла про безпеку неповнолітніх та відповідальність батьків за забезпечення безпеки життєдіяльності дітей. Вона підготувала для кожного  батька звернення щодо запобігання невиробничому травматизму серед дітей.
   Рубрика "Думки вголос" виявилася цікавою. Батьки давали запитання керівнику, педагогам на різні теми, що їх хвилювали. Педагоги дали вичерпні  відповіді на всі питання. 
  Приємно, що незважаючи на весняні клопоти, батьки знайшли час для участі у батьківських зборах.
  
  
 
   
Переглядів: 1195 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів