Субота
04.05.2024
06:18
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Хто до нас сьогодні завітав?
Всього відповідей: 442

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2017 » Листопад » 30

Вчора, 29 листопада, керівники дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів Глибоцького району, у рамках проведення районного семінару, відвідали національний природний парк "Вижницький". Мальовничі куточки парку справили неабияке враження на відвідувачів. Всі були у захваті від відтвореної краси природи за порами року, почутих у кімнатах природи голосів різних тварин та співу птахів, а також приємно було спостерігати за живими тваринами, які тут живуть. Дякуємо всім організаторам за корисну та цікаву поїздку.

 

 

 

 

 

 

 

   

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Petrivna | Дата: 30.11.2017

Сьогодні педагогічний колектив нашого закладу активно працював на засіданні методичної ради. 
Вчитель початкових класів Алла Марківна висвітлила питання самоосвіти в системі формування професійної компетентності педагогів. Практичний психолог Світлана Василівна підготувала фахову літературу, посилання на матеріали інтернет-ресурсів з метою створення довідкового інформаційного методичного кутка "Пошукова діяльність педагогічного колективу з питання проблеми НВК". Директор Марія Петрівна вела мову про підготовку до педагогічної ради "Сучасні освітні технології - у освітній процес". 
Кожен педагог мав змогу висловити свою думку щодо даних питань. По завершенню засідання були прийняті відповідні рішення.

 

 

 

 

    ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Petrivna | Дата: 30.11.2017

Вчитель Петричанського НВК Воробець Людмила Анатоліївна провела годину спілкування у 3 класі на тему: «Твоя зовнішність», розширила думку про унікальність кожної людини. Педагог допомогла дітям почуватися особистістю поміж інших. Цитата великого класика Антона Павловича Чехова про те, що «В людині все повинно бути прекрасним: і обличчя, й одяг, і душа, і думки!» надихнули учнів поліпшувати свій зовнішній і внутрішній вигляд.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: Petrivna | Дата: 30.11.2017

Кір – це інфекційна хвороба, збудником якої є вірус. Найчастіше кором хворіють діти без щеплень, які відвідують дитсадки та школи. Дорослі та підлітки, яким не робили вакцинацію також можуть захворіти. Про це сьогодні вела мову медична сестра Петричанського НВК з учнями початкових класів. 
Ірина Василівна підготувала для школярів буклети "Обережно! Кір!", розповіла про профілактику цієї інфекції, лікування та догляд за хворим, можливі ускладнення під час перебігу хвороби. Цікаву інформацію знайшли школярі у буклеті про кір. Сподіваємося, що батьки також ознайомляться з його змістом.

 

 

 

   

... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Petrivna | Дата: 30.11.2017

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів