Понеділок
20.05.2024
11:01
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
Сторінка директора »
Меню сайту

НУШ

Посібники

Категорії розділу
Педагогічних працівників [0]
Обслуговуючого персоналу [0]
Працівників пришкільного табору [10]

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » Статті » 7.Посадові інструкції » Працівників пришкільного табору

Посадова інструкція кухаря пришкільного табору

Погоджую                                                          Затверджено

Голова ПК                                                            Директор Петричанського НВК

 

__________А.П.Козачук                                _____________ М.П.Катренюк

 

                                                                                        Наказ №     від 21.05.2013 р.

                         

 

 

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ

                     кухаря пришкільного табору "Казка”

                                            

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1.      Кухар дитячого пришкільного табору «Казка» призначається на посаду директором ТзОВ «ГАЛС-ЛТД».

1.2. Кваліфікаційні вимоги: 3-й кваліфікаційний розряд, стаж практичної роботи не менше трьох років.

1.3. Є матеріально відповідальною особою.

1.4. Структурно підлеглий начальнику табору.

1.6. У своїй діяльності керується Положенням про пришкільний табір з денним перебуванням, санітарно-гігієнічними правилами і нормами, положеннями технологічних документів з профілю роботи , а також дійсною інструкцією.

 

II. ОБОВ'ЯЗКИ

Кухар зобов'язаний:

·        до початку роботи пришкільного табору пройти обов'язкове медичне обстеження на право роботи в ньому, належним чином оформити особову санітарну книжку і здати її медичній сестрі закладу;

·        пройти обов'язковий інструктаж в обсязі, необхідному для здійснення своїх функціональних обов'язків;

·        дотримуватися вимог Положення табору;

·        ознайомитися з дійсною інструкцією і строго дотримуватися її;

·        дотримуватися точності виробничого процесу і технології приготування страв, їх оформлення і подачі;

·        забезпечувати повноту вкладення продуктів у каструлю і ваговий вихід порцій відповідно до меню - розкладки;

·        дотримуватися санітарних правил утримання виробничих приміщень і свого робочого місця;

·        дотримувати санітарно-гігієнічних правил технологічного процесу приготування їжі;

·        нести матеріальну відповідальність за витрату продуктів харчування, посуду, тари, енергоресурсів і технологічного устаткування, води;

·        забезпечувати організацію роздачі страв і їх ваговий контроль;

·        забезпечувати охорону матеріальних цінностей їдальні: кухонного і столового посуду, технологічного устаткування, меблів, м'якого інвентарю, спецодягу;

·        уживати заходів для забезпечення безпеки життя і здоров'я дітей, що знаходяться в пришкільному таборі;

·        дотримуватися Правил внутрішнього розпорядку, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії, пожежної безпеки, санітарно-гігієнічних правил та норм.

 

III. ПРАВА

Кухар має право:

·          подавати пропозиції з удосконалення системи роботи табору;

·          звертатися до керівництва табору, профспілкового комітету з питаннями про захист своїх професійних інтересів, інтересів дітей і табору в цілому;

·          знайомитися з проектами, рішеннями відповідних органів і організацій з питань діяльності пришкільного табору, віднесених до його компетенції, вносити до них відповідні пропозиції.

 

IV. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

       Кухар несе адміністративну, дисциплінарну, матеріальну, кримінальну відповідальність у рамках чинного законодавства за:

·          недбале ставлення до виконання своїх посадових обов'язків;

·          зрив виробничого процесу при встановленні безпосередньої провини;

·          недостатню повноту, якість і своєчасність у досягненні результати діяльності харчоблоку пришкільного табору;

·          відсутність умов для забезпечення безпеки дітей;

·          порушення вимог Правил внутрішнього розпорядку;

·          недотримання норм з охорони праці й правил техніки безпеки, технології приготування, оформлення і видачі готових страв;

·          порушення санітарно - гігієнічних правил і норм, правил пожежної безпеки, виробничої санітарії;

·          недотримання трудової дисципліни;

·          неправильне ведення документації;

·          охорону довірених матеріальних цінностей.

 

 

 

 

Інструкцію розробила директор НВК ___________  М.П.Катренюк

 

 

З інструкцією ознайомлена:  __________________________

Категорія: Працівників пришкільного табору | Додав: Petrivna (27.05.2013)
Переглядів: 2907 | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти