Понеділок
29.04.2024
11:28
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2012 » Листопад » 23 » Заради здоров’я дитини.
16:35
Заради здоров’я дитини.

  Самий дорогоцінний дарунок, що людина одержує від природи - здоров'я. Фізично здорова дитина – це здорова психіка, здорова духовність і достатній обсяг набутих із досвідом знань. Фундамент здоров'я, фізичного і психічного, формується ще в дошкільному віці. Тому необхідно із самого раннього віку навчити дітей дбайливо ставиться до власного здоров'я, зберігати й зміцнювати його. 

   Виконуючи рішення державних документів щодо піклування про збереження та зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку, забезпечення їхнього психічного та фізичного розвитку, колектив дошкільного підрозділу Петричанського навчально-виховного комплексу працює над удосконаленням шляхів організації педагогічного процесу, визначенням ефективних методів та прийомів роботи з дітьми та батьками. 

   На протязі цього тижня дошкільнята навчального закладу приймали участь у проведенні Всеукраїнського фестивалю «Гармонія руху». Використовуючи методику М.М.Єфименка вихователь Мельничук А.Д. провела з малятами ранкову гімнастику, а фізінструктор Щербань І.М. – заняття з фізкультури «Тітонька Осінь». Зацікавила дошкільнят і рухлива гра «Кіт і миші», яку проводила вихователь Кузик І.І. 

   Вихователь Козачук Юлія Миколаївна добре знає, що дошкільнятам подобаються бесіди, ігри, заняття на валеологічну тему і тому підготувала для них цікаве та повчальне заняття «У гості до Мудрія». Діти до дідуся і потягом їхали, і літаком летіли, і пароплавом пливли. А по дорозі зустрічали добрих людей. Мудра бабуся Настя (вихователь Козачук А.П.) послухала прислів’я про здоров’я, які розказували діти. Чарівна Фея (помічник вихователя Панцир Л.Д.) розповіла дітям про правила догляду за чистотою свого тіла та показала як правильно чистити зуби. Хлопчик Незнайко навчився правильно сидіти за столом, не згинаючи спину, а дідусь Мудрій (фізінструктор Щербань І.М.) все розповідав малечі про лікарські рослини, їх походження та призначення. Юлія Миколаївна на завершення такої зустрічі пригостила всіх присутніх чаєм з ромашки. 

   Яскравим закінченням фестивалю стало фізкультурне свято «Козацькі забави». 

   Педагоги дошкільного підрозділу Петричанського НВК впевнені, що саме в дошкільному віці закладаються основи гармонійного розвитку особистості, її фізичні досконалості - основи здоров’я, довголіття, формується багато рухових навичок, розвиваються фізичні якості: спритність, швидкість, сила.

   

 

Переглядів: 885 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів