Вівторок
07.05.2024
00:59
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Хто до нас сьогодні завітав?
Всього відповідей: 442

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2015 » Травень » 28 » Вітання директора навчального закладу зі святом Останнього дзвоника
21:12
Вітання директора навчального закладу зі святом Останнього дзвоника

   У травні, коли розквітають яскраві квіти і  дзвенить пташиний спів, теплий весняний  вітер приносить до нас свято Останнього  дзвоника.

   Щиро вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

  Відзначати завершення навчального року — це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Це свято об’єднує всіх нас і дарує усмішки, гарний настрій та світлі надії.

   Дорогі учні! Завершується навчальний рік, і я впевнена, що кожен з вас отримав ті знання, на які розраховував, що час який ви провели за шкільною партою не пройшов марно. Попереду – чудові літні канікули. Тому бажаю вам гарно відпочити, набратися сил і у новому навчальному році досягти ще більше успіхів, ніж у цьому.   Усім учням школи бажаю змістовно їх провести та повернутися у вересні готовими до нових подорожей у надзвичайно цікаву країну знань!

   Сьогодні маємо нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому. Щира подяка вчителям Петричанського НВК за їхню віддану працю, за те душевне тепло, яким вони щиро діляться з вихованцями. Бажаю, Вам, вчителі початкових класів, невичерпної енергії, задоволення від праці і, звичайно, хорошого відпочинку.

  По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя. Вони раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку. А батькам хочу сказати: без вашої підтримки, допомоги і розуміння наше навчання і виховання було б неможливим. Спасибі Вам за ваших дітей. Бажаю Вам добра, здоров’я та злагоди у родинах.

     Дорогі учні, шановні вчителі, батьки, гості! Дозвольте мені ще раз привітати вас з сьогоднішнім святом! Побажати вам віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, здоров’я і миру у вашому домі.

Зі святом вас, дорогі друзі!

                                                  З повагою  директор НВК Марія Петрівна

Переглядів: 662 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів