Четвер
02.05.2024
12:12
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2012 » Грудень » 4 » Вдосконалюємо професійну майстерність
18:06
Вдосконалюємо професійну майстерність

   З метою залучення вчителів початкових класів до інноваційної діяльності, ефективного використання їх творчого потенціалу, виявлення та поширення найбільш ефективних форм та методів їхньої роботи у Петричанському навчально-виховному комплексі проводяться різні форми роботи з педагогами. Так, з 26 листопада по 30 листопада було проведено Тиждень взаємовідвідування уроків. Педагоги мали можливість побачити підготовку вчителя до уроку, оцінити активність учнів на уроці, а вихователь-методист Козачук А.П. – побачити результат роботи дошкільного підрозділу при підготовці дошкільнят до навчання у школі.  

   Класовод 1 класу Піцул А.М. на уроці образотворчого мистецтва ознайомила учнів з основними кольорами, прийомами користування фарбами, пензлем.

  Класовод 2 класу Воробець Л.А. провела урок українського читання, навчала учнів поважати та любити всіх членів сім`ї, адже тема уроку: «Поважай батька й неньку, буде тобі скрізь гладенько». 

  
Класовод 3 класу Стругарь Л.П. підготувала урок основ здоров`я на тему: «Вплив куріння й алкоголю на здоров`я дитини», на якому учні виробляли негативне ставлення до шкідливих звичок.

  Уроки фізичної культури педагоги відвідали у класовода 4 класу Шелепюк С.М. та інструктора з фізичної культури Щербаня І.М. Педагогами було підібрано комплекс фізичних вправ згідно медичних груп учнів, вдало використано спортивний інвентар на уроці.

  На уроці англійської мови у 2 класі мова йшла про школу та шкільне приладдя. Вчитель англійської мови Сакалюк І.А. провела урок з використанням музики та мультимедійної техніки.

   Педагоги навчального закладу переконані, що їх діяльність зростає в процесі впровадження нових технологій, педагогічних ідей, виявлення та підтримки кращого досвіду.

    

    

  

 

Переглядів: 868 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів