Середа
01.05.2024
15:29
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Хто до нас сьогодні завітав?
Всього відповідей: 442

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2019 » Квітень » 26 » Тижня безпеки у надзвичайних ситуаціях.
08:51
Тижня безпеки у надзвичайних ситуаціях.

Де дитина, коли не з вами? Що з нею? Чи не втрапила вона в якусь халепу? Вчителі початкових класів Петричанського НВК у рамках проведення Тижня безпеки вчили учнів правильно діяти у надзвичайних ситуаціях, коли поряд немає мами і тата.
Першокласникам було цікаво переглянути презентацію, розглянути малюнки, почути розповідь вчителя про правила безпеки при зустрічі з чотирьохлапим другом, опрацювати рекомендації щодо самозахисту при нападі собак, надання допомоги при укусах собаки. Хвилинку безпеки "Обережно, собака!" провела вчитель Стругарь Лілія Петрівна.
Класний керівник 2 класу Шелепюк Світлана Михайлівна провела бесіду на тему: "Мобільна і ваша безпека". Педагог пояснила, що мобільний телефон - це джерело постійного надвисокогосткового випромінювання та вчила учнів правильно користуватися мобільним телефоном, нести відповідальність за власне здоров'я.
Година спілкування у 3 класі була змістовною та повчальною. Мову вчитель Піцул Алла Марківна вела про ртуть.Третьокласники зрозуміли небезпеку від ртуті для людини, вчилися правильно діяти у разі пошкодження термометра.
Четвертокласники провели діалог на тему: "Як поводити себе в натовпі". Під керівництвом вчителя Воробець Людмили Анатоліївни учні сформулювали визначення "натовпу"; підготували питання та відповіді, які розкрили типи натовпів; провели експеримент, який дав можливість зрозуміти поведінку дітей, коли вони потрапляють в натовп людей.
У нас, у батьків, у бабусь і дідусів, не завжди є можливість бути поруч зі своїми дітьми, не завжди є можливість вберегти або попередити. Але, у нас завжди є можливість навчити своїх дітей правилам безпеки.

 

 

 

Переглядів: 340 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів