Четвер
09.05.2024
02:35
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2014 » Листопад » 14 » Правове виховання в Петричанському НВК
12:11
Правове виховання в Петричанському НВК


   

 Класовод 1 класу Стругарь Л.П. провела годину спілкування на тему: "Правовий букварик". Діти вивчали права, визначені Конвенцією про права дитини, вчилися правельно реалізовувати свої права, поважно ставитися до власної особистості та до особистості інших.

Годину спілкування «Правова відгадайка», провела класовод 2 класу Шелепюк С.М. Учнів було ознайомлено з декларацією прав дитини. Вчитель донесла її важливість для людей всього світу і дала зрозуміти другокласникам, що людина повинна вміти користуватися своїми правами, щоб вміти себе захистити.

 Цікавим та повчальним видався журнал  «Знай та виконуй обов’язки учнів»., який провела класовод 3 класу Піцул А.М. Діти взяли активну участь у підготовці та проведенні цього закону. Незабуті враження учні отримали від інсценізації казок «Івасик Телесик», «Котик і півник».

  4 клас разом з класоводом Воробець Л.А. удосконалював уявлення учнів про поняття право, обов’язок. Підготував театралізовану казку «Чарівний ключик», яка навчила учнів користуватися своїми права. 

Вихователь, Мельничук А.Д ознайомила дітей із правилами користування  побутовими, газовими та електроприладами, які є джерелом потенційної небезпеки для дитини (технічні засоби, побутові прилади, продукти побутової хімії, ліки, інструменти);

Козачук А.П. вихователь гр. «Білочка» провела бесіду з дітьми   «Небезпека вдома й на вулиці» з метою формування у дошкільників свідомого розуміння наслідків необачної поведінки на дорогах, порушення   правил користування речами та речовинами, формування свідомого розуміння зовнішніх особливостей іграшок та інших характеристик, які за невмілого користування можуть зашкодити життю чи   здоров'ю дитини.

 

 

Переглядів: 1026 | Додав: merry | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів