Неділя
28.04.2024
01:39
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2013 » Березень » 22 » Математика - цариця всіх наук
21:46
Математика - цариця всіх наук

       Математика – важлива складова навчання і виховання молодших школярів, основоположна частина математичної 
 освіти. Цей курс у системі неперервної освіти ґрунтується на відповідному змісті Базового компонента дошкільної освіти.

     Весело і цікаво проходив тиждень математики в Петричанському НВК з 18.03.13р. по 23.03.13р. 
 Учні початкових класів та дошкільнята розв’язували багато цікавих завдань, знаходили відповіді на хитрі запитання вікторин , вчилися шукати спільне та відмінне в зображеннях, знайомились із захоплюючою інформацією , а також брали участь у математичних конкурсах та дебатах.

     Вихователь Козачук Ю.М. організувала та провела математичне свято.  Діти дошкільного віку розповідали вірші, співали пісеньку, відгадували загадки та брали участь у математичній вікторині.

     Мельничук А.Д. підготувала виставку дитячих робіт на тему «Геометрія навколо нас», де були представлені роботи дошкільнят та учнів початкових класів з малювання та аплікації. Кумедні звірята та природа вдало були викладені з геометричних фігур.

    Учні 3 класу разом з класоводом Стругарь Л.П. здійснили подорож «У пошуках золотого ключика». Діти працювали у двох групах та демонстрували свої вміння орієнтуватися в нестандартних ситуаціях, розв’язувати задачі із нестандартним змістом. Щоб отримати ключ до знань, школярам довелось побувати у «Королівстві чисел», «Королівстві геометрії», «Королівстві справедливості» , «Королівстві логіки», а також зустрітися із Зазнайком та героями казок. У результаті подорожі обидві групи створили карту у вигляді ключа знань.

    Цікавим для четвертокласників був математичний бій, в якому учні виконували обчислення у гурті. Школярі вчились логічно та чітко мислити, усвідомлено застосовувати свої знання, проявляти активність та ініціативу. Захоплюючу гру з використанням інформаційно-комунікаційних технологій для учнів підготувала вчитель Шелепюк С.М. Для виконання завдань юним математикам  були підготовлені презентації «Математичний  диктант» та «Подорож у казку».

    Також учні 4 класу розглянули портрети видатних математиків та переглянули презентацію «Видатні математики», яку підготувала класовод Шелепюк С.М.

    На завершення тижня вихованці навчально-виховного комплексу переглянули відеофільм «Історія математики», який підготувала практичний психолог Сидоряк  М.М.

    

 

   

  

Переглядів: 1547 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів