Неділя
05.05.2024
23:19
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Петричанський НВК
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

НУШ

Посібники

Куточок психолога

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть наш сайт :)
Всього відповідей: 565

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайти педагогів

Головна » 2017 » Квітень » 14 » Декада пожежної безпеки
20:08
Декада пожежної безпеки

У Петричанському начально-виховному комплексі з 3 по 14 квітня проходила декада пожежної безпеки. На уроках та заняттях з безпеки життєдіяльності, годинах спілкування, у другу половину дня діти дошкільного та молодшого шкільного віку вивчали правила пожежної безпеки.
Класовод 4 класу Шелепюк Світлана Михайлівна провела годину спілкування «Пожежна безпека», де ознайомила учнів з правилами пожежної безпеки, з причинами виникнення пожежі, навчила їх, як діяти під час пожежі у квартирі чи власному будинку.
У 3 класі під керівництвом вчителя Стругарь Лілії Петрівни проведено виховний захід «Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна». Учні в образі казкових героїв поповнювали знання про причини пожежі в побуті, її наслідки. У віршованій формі повторили правила поводження у випадку пожежі вдома. Вчилися бути пильними, обережними, розсудливими та відповідальними за свої вчинки.
Під керівництвом вчителя Воробець Людмили Анатоліївни учні 2 класу інсценували п’єсу-казку «Вогонь – друг, вогонь – ворог», складену два роки тому на обласний конкурс учнем Петричанського НВК Козачуком Максимом, який в даний час навчається в 6 класі Глибоцького ліцею. Розігруючи події судового засідання, учні зрозуміли, що вогонь – наш друг. А ворогом його робить сама людина, через свою неуважність і неправильне поводження з вогнем.
Першокласників класовод Піцул Алла Марківна запросила до діалогу «Не жартуй з вогнем», де використала яскравий наочний матеріал.
Вихователь Козачук Аліна Петрівна організувала дітям перегляд мультфільму «Уроки тітоньки Сови. Обережно! Вогонь!». А також провела бесіду з дітьми «Причини виникнення пожежі» з метою вдосконалення знань правил пожежної безпеки.
Кузик Ірина Іванівна, вихователь групи «Квіточка», зацікавила дошкільнят бесідою «Сам вдома», закріпила правила поводження дітей з електроприладами. Діти мали змогу вирішувати різноманітні складні ситуації: передбачити небезпеку, намагатися уникати виникнення пожежі та приймати правильні рішення під час пожежі.
З метою систематизації знань дітей про користь та шкоду від вогню та вогнепальних засобів (сірників, електроприладів, газової плити, петард) вихователь Мельничук Анна Дмитрівна провела з дітьми гру «Добре - погано».
«Казку про Червоного півня» та вірш «Сірники» уважно слухали діти дошкільного віку. За їх змістом вихователь Козачук Юлія Миколаївна провела бесіду.

  

 

  

 

  

Переглядів: 475 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Офіційні сайти


МОН України

Департамент освіти і науки

ІППОЧО

Глибоцький районний методичний центр

Інформаційна система управління освітою


Дружні сайти

Архів записів